5 Eylül 2008 Cuma

Doha'da alışveriş


Corniche'in sonundaki Sheraton Otelinin hemen arkasında bulunan City Center'dayız.. Hiçbir mağaza 20.00 den önce açılmıyor. Sadece Carrefour açık, ben de Carrefour'a giriyorum..Iceride elele tutuşan hintli adamlar dışında Türkiye'deki Carrefour'dan pek bir farkı yok.Sadece toptan ürünler de satın alabiliyorsunuz (Metro gibi), bir de alkol satışı yok. Onun yerine şarap şişesine üzüm suyu, elma suyu koymuşlar üzerine de alkolsüz yazmışlar. Efes Pilsen alcohol free bira üretmiş, araplara malt içeceği diye satıyor. Herşey çok ucuz, birde çeşit ve promosyon çok fazla. Türkiye'dekinden bir farkı da pazar yerine benzememesi..
Carrefour'dan çıkıyorum, birkaç mağaza açılmış. Alışveriş merkezinde ezan okunmaya başlıyor..iftar vakti..
saat 20.00de bütün mağazalar açılmış oluyor. alışveriş merkezinde sinema, buz pateni pisti, ve mango,vero moda,nine west gibi markalar var.parfümler free shop'taki fiyatları kadar, nine west'te ayakkabılar 30 dolardan başlıyor :)
alışveriş merkezi gece 1'e kadar açık.. çıkışta da limuzin taksiler bekliyor.. aydınlık gökdelenlerin arasından Corniche boyunca otele doğru yol alıyoruz..

1 yorum:

  1. Herkese merhaba..Katar'da 7 yildan fazla suredir yasayan biri olarak Qataract adinda Turkler icin Katar Rehberi niteliginde bir web sitesi hazirladim. Aralik 2012'den beri yayinda.... Merak edenler icin adres : www.qataract.com

    YanıtlaSil